Šiais metais Visa apdorojo 1 milijardą dolerių Kriptovaliutomis

Visa paskelbė, kad 2021 m. Pirmąjį pusmetį kriptovaliutomis apdorojo daugiau nei milijardą dolerių.

Pirmoje 2021 m. Pusėje su kriptovaliutomis susietoms Visa kortelėms išleista daugiau nei 1 mlrd. USD, akivaizdu, kad kriptovaliutų bendruomenė mato vertę susieti skaitmenines valiutas su pasauliniu Visa tinklu.

Bendrovė pabrėžė savo santykius su daugiau nei 50 kriptovaliutų platformų, įskaitant „Coinbase“, „BlockFi“ ir „Crypto.com“. Šios bendrovės išleido Visa palaikomas mokėjimo korteles, leidžiančias kortelių turėtojams išleisti kriptovaliutas 70 milijonų prekybos vietų visame pasaulyje.

Tokiose kortelėse galima laikyti įvairias kriptovaliutas. Neskaitant Bitcoin ir Ethereum, taip pat galite įnešti stablecoinus, paremtus fiat valiutomis.

Visa pagrindu veikiančiomis kriptovaliutų kortelėmis atliktos operacijos konvertuojamos į fiat. Štai kodėl bet kuris pardavėjas gali priimti šias korteles.

Šioms programoms nereikia, kad parduotuvės kasoje tiesiogiai priimtų kriptovaliutas. Tai yra „tap and go“ magija be naujų priėmimo taškų ar kriptografinių raktų sudėtingumo.

Visa vaidmuo Kriptovaliutų Pasaulyje nuolat auga

Atskleisdama naujausią kriptovaliutų statistiką, Visa pridūrė, kad įmonė ir toliau palaikys kriptovaliutas kaip savo mokėjimų ekosistemos dalį.

Ji taip pat pridūrė, kad FTX, kriptovaliutos keitykla, kuriai vadovauja Samas Bankmanas-Friedas, bus supažindinta su „Fintech Fast Track“ programa. FTX planuoja 50% savo darbuotojų algas sumokėti naudojant USDC stablecoiną.

Visa neseniai paskelbė kitus su kriptovaliuta susijusius skelbimus. Vasario mėnesį ji paskelbė, kad leis kai kuriems bankams prekiauti kriptovaliutomis. Kovo mėnesį jis pradėjo atsiskaityti su USDC stablecoin vietoj fiat valiutos.

Nors kai kurie mano, kad Visa kriptovaliutos pastangos yra naudingos įprastam įsisavinimui, decentralizacijos šalininkai teigia, kad kriptovaliutos buvo sukurtos veikti ne tradicinėje bankų sistemoje. Jie tvirtina, kad Visa ar jos konkurentas Mastercard gali užginčyti pradinę kriptovaliutų pasaulio viziją.

Total
0
Shares
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Previous Post

Goldman Sachs: kriptovaliutos nėra pelninga investicija

Next Post

Centriniai bankai vis labiau atviri Kriptovaliutoms!

Related Posts